Gama jonë e produkteve të aluminit

Alumini bën pjesë te materialet fantastike për sistemet e dyerve, kupollave dhe dritareve sepse është i fortë, ekologjik dhe elegant në cdo kohë

Dyert rrëshqitëse dhe palosëse

Nëse po konsideroni dyer të reja të jashtme për shtëpinë tuaj, dyert rrëshqitëse dhe dyfishuese të aluminit janë një zgjedhje e shkëlqyeshme.

Wintech realizon ëndrrat tuaja

Me një gamë të madhe ngjyrash, stilesh dhe madhësish për të zgjedhur, Wintech do të plotësojë në mënyrë të përsosur shtëpinë tuaj.

 • Dizajne Unike-Moderne
 • Materiale izoluese
 • Jetëgjatësi të materialeve
 • Përcueshmëri të dritës natyrale
 • Kursim të
  Energjisë
 • Produkte ekologjike
PVC

PVC

Sistemet e dyerve dhe dritareve të plastikës nga Prodhuesi SCHUCO

Read more
Alumin

Alumin

Sistemet e dyerve, dritareve dhe fasadave të aluminit nga Prodhuesi SCHUCO

Read more
Prodhimi i dritareve, dyerve dhe xhamit

Krijimi i shtëpisë
me dizajne unike, komforte dhe të sigurta

Wintech site ju mundëson që të merrni një vlerësim për dritaret tuaja shpejt dhe me lehtësi.
Ndryshe nga shumë website tjera, nuk ka nevojë të jepni informacione personale.
Ju jeni  të mirëpritur të vizitoni Showroom-in tonë për të pranuar një ndjesi të cilësisë së lartë të produkteve tona para porosisë.

Dritaret me xham të dyfishtë ose të trefishtë të Wintech janë një shtesë fantastike për çdo shtëpi, zyrë apo objekte afariste.
Produktet tona janë për të ruajtur komfortin e brendësisë dhe shkallën e sigurisë me mekanizëm kualitativ.

Me një gamë të madhe ngjyrash, stilesh për të zgjedhur, një dritare nga Wintech do të plotësojë në mënyrë të përsosur shtëpinë apo zyrën tuaj.

ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer
 • Matja falas
 • Prodhim
 • Qasje individuale
 • Përvojë e madhe
 • Instalim i shpejtë

WINTECH bën prodhimin e Dyerve, Dritareve dhe Roletave nga PVC dhe Alumini, prodhimin e Fasadave nga xhami dhe Fasadave Ventiluese, Perpunimin e te gjitha llojeve te xhamit, rrethojave nga xhami e alumini.

 • Njëkrahëshe
 • Dykrahëshe
 • Dritare me llajsne dekorative
 • Dritare harkore
 • Ndarje nga xhami për zyre
 • Dritare dekorative rrethore
Bëni një Takim

4 Hapa për të porositur
Dritare për objektin tuaj

Përcakto materialet, përzgjedh sistemin, përmbajtjen e dyerve, dritareve, fasadave, xhamit, pët të kompletuar objektin tuaj.

 • 01
  Telefono për
  Matje
 • 02
  Çmim
  Promocional
 • 03
  Prodhim Kualitativ
  Afat Rekord
 • 04
  Montim
  Brenda Afatit

Plotësoni kërkesën tuaj

Plotësoni këtë formë standarde të kërkesës suaj, ne do t’ju kontaktojmë për informata më të hollësishme

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Ngjyrat

Perzgjedhje brenda paletave standarde

Ngjyra te dritareve, dyerve dhe materialeve nga alumini, permbrenda RAL Paletes, ngjyrave me strukture druri dhe tekstura matt

 • RAL Color
  RAL Color
 • EV1-pa ngjyrë
  EV1-pa ngjyrë
 • Teksturë Druri
  Teksturë Druri
 • GLOSSY ose MATT
  GLOSSY ose MATT
 • Teksturë Druri i Bardhë
  Teksturë Druri i Bardhë
 • Teksture Druri i Zi
  Teksture Druri i Zi

Postimet e fundit

Top